

Welkom bij STUDIO Hiel
waar smaak, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Of je nu een gezellige , uitgebreid diner of een bijzondere gelegenheid bij ons wilt vieren, bij ons ben je altijd aan het juiste adres.​
Jordi Hiel is een chef-kok die geïnspireerd word door de groten in de branche. Vanaf jonge leeftijd werd hij onder de hoede genomen door Rudy Van Beylen van 'Hof ten Damme', die hem hielp groeien en bloeien. Hij maakte de reis naar de Faeröer-eilanden, waar hij door Poul Andrias Ziska van ‘KOKS**’ werd geleerd hoe hij zijn koken kan verbinden met het land en kan creëren met de puurste ingrediënten. Van Noordzee koks tot Nage, van Göteborg tot Slovenië en van Barcelona tot ‘Oaxen Krog’ in Stockholm. Door heel Europa heeft hij gereisd om te begrijpen hoe hij de meest interessante gerechten kan creëren zonder de puurheid ervan te verliezen.
​
​
info.
openingsuren
MAANDAG - Gesloten
DINSDAG- 18:30 -20:30
WOENSDAG- 18:30 -20:30
DONDERDAG - 12:00-14:00 en 18:30-20:30
VRIJDAG - 12:00-14:00 en 18:30-20:30
ZATERDAG - 12:00-14:00 en 18:30-20:30
ZONDAG - gesloten